Sportclinics

Sportclinics

Maak je sportive dag helemaal compleet met één van onze side-events. Kies uit een yogales of de Sprint to the Top. Om alle sportieve spanning even los te laten kun je je opgeven voor een heerlijke massage.

 

Yoga
Wil je met een soepel lijf, een relaxte focus en een grote glimlach de 18 verdiepingen beklimmen? Volg dan deze speciale Race to the Top Yogales! Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga en je hoeft al helemaal niet lenig te zijn. Het wordt vooral leuk en relaxt. Heerlijk toch?
Wat kun je verwachten? In ieder geval geen ‘zweverig gedoe’. Wat dan wel?
  • Een goeie warming-up met extra ‘stretches voor de hardloper’.
  • Zowel rustige als inspannende houdingen. Soms uitdagend, maar met een smile.
  • Aandacht voor je ademhaling waardoor je ook je longen alvast klaarstoomt voor de run.
  • En ook je mind(set) wordt in de yogales meegenomen; voor focus en innerlijke kracht.
  • De yogales wordt afgesloten met een welverdiende ontspanning.

Kortom: een training voor je body & mind met een energiek en tegelijk ontspannen gevoel als resultaat.

Deze Yogaclinic wordt gegeven door  Yvonne Willems.
Yvonne beoefent al jaren yoga, naast hardlopen, triatlon en tennis. Yoga heeft haar geholpen steeds terugkerende blessures te voorkomen. Ze heeft inmiddels de erkende 4-jarige Raja Yoga docenten opleiding (500+) en de internationale Yoga4Runners docentenopleiding af te ronden. Yvonne wil graag haar enthousiasme en ervaring met yoga in combinatie met sport en werk met jullie delen, om jullie te helpen “lekkerder in je vel te zitten” en je doelen te bereiken.

Lekker bewegen én ontspannen!

Schrijf je in voor deze Yogales via het inschrijfformulier.

 

 

Sportmassage

Na alle inspanningen kun je genieten van een heerlijke sportmassage. De hele middag zijn er twee professionele sportmasseurs aanwezig in het Ramada Hotel. Kies voor een ontspannende sportmassage om de spieren tot rust te laten komen. Ga je nog presteren tijdens de trappenloop of sprint, kies dan voor een activerende sportmassage en knal de trappen van het Ramada Hotel op als nooit tevoren. Een massage boek je door je via het inschrijfformulier op te geven.

.

Race to the Top

powered by:

Race to the Top is een evenement van Running Matters © 2019