Tickets

Inschrijven
Inschrijven voor Race to the Top gaat via inschrijven.nl.
Je kan zelf de intensiteit van je programma bepalen. Doe je mee met de Race to the Top, kies dan in het inschrijfformulier Race to the Top 2 of 3 rondes, je kunt dan in de volgende stap clinics naar keuze toevoegen. Wil je alleen inschrijven voor een of meerdere clinics kies dan bij onderdeel Sportclinics.

Prijs staircase run
Deelname aan Race to the Top staircase run bedraagt € 15,- bij voorinschrijving en is inclusief:

  • startnummer

  • electronische tijdregistratie,

  • goodiebag verzorgd door Decathlon,
  • 1 consumptie te besteden bij floor 17,

  • energieke warming-up verzorgd door Urbanics,

  • enthousiaste vrijwilligers op het parcours die je aanmoedigen en de richting wijzen,

  • water en sportdrank op het dak bij de finish,

  • waterpost onderweg op het parcours,

Prijs sportclinics
Deelname aan een sportclinic naar keuze bedraagt €5,- of €7,50 bij voorinschrijving. Hiervoor krijg je een professionele clinic van een ervaren trainer en een goodiebag verzorgd door Decathlon. De sportclinics duren 45 minuten. Voor meer informatie zie de sportclinics.

Na-inschrijving
Op 29 april tijdens de wedstrijddag is het mogelijk nog in te schrijven indien het maximum aantal deelnemers niet is bereikt. Na-inschrijving prijzen liggen €2,50 hoger dan tijdens de voorinschrijving. Bij na-inschrijving is er geen goodiebag beschikbaar.

Prijs sportmassage
Heb je zin in een sportmassage? Dat kan, de gehele middag zijn er twee professionele sportmasseurs aanwezig tijdens de Race to the Top. Kosten voor een massage van 15 minuten zijn €2,50. Inschrijven voor een sportmassage kan via het inschrijfformulier.

Goodiebag
Voor iedere deelnemer verzorgd Decathlon een goodiebag. Per deelnemer is er 1 goodiebag beschikbaar, ongeacht het aantal onderdelen wat je volgt Om een goodiebag te ontvangen moet je je Decathlon Sportpas tonen. Heb je nog geen Decathlon Sportpas? Vraag deze dan hier gratis aan of meld je aan via het inschrijfformulier. Ook is het mogelijk om dit op de dag zelf te regelen bij het uitgiftepunt.

Algemene voorwaarden
Tijdens de Race to the Top doen we onze best om een sportieve en leuke sfeer te creëren. Soms gebeuren er onverwachte dingen. Lees daarom de algemene voorwaarden voor deelname even door.

Race to the Top

powered by:

Race to the Top is een evenement van Running Matters © 2017