Info

Wanneer en waar
Datum: zaterdag 18 mei 2019

Locatie: Ramada Hotel, Rembrandtpark Amsterdam

Onderdelen:
Race to the Top 2 ronden:
je loopt een ronde door het Rembrandtpark en komt weer aan bij het Ramada Hotel hier beklim je 18 verdiepingen tot op het dak, daarna daal je meteen weer af. De tweede keer dat je op het dak aankomt finish je op het dak.

Race to the Top 3 ronden:
je loopt een ronde door het Rembrandtpark en komt weer aan bij het Ramada Hotel hier beklim je 18 verdiepingen tot op het dak, daarna daal je meteen weer af. De derde keer dat je op het dak aankomt finish je op het dak.

Sprint to the Top:
je start onderaan op het parkeerdek van het Ramada Hotel en sprint 1x zo snel je kan naar het dak, op het dak finish je.

Sportclinics:
je kiest voor een yogales, spiritual butterfly boxing of een sportmassage. Voor meer info kijk op: http://racetothetop.nl/sportclinics/

Parcours
De Race to the Top staircase run start op het parkeerdek van het Ramada Hotel en finisht op het dak van het hotel.
Het parcours loopt direct na de start het Rembrandtpark in, waar een kleine ronde van 1,2 km gelopen wordt. Wanneer je weer bij het Ramada Hotel aankomt, bestijg je de 18 verdiepingen van het hotel. Eenmaal boven aangekomen loop je over het dakterras, waar water en sportdrank voor je klaar staat. Vervolgens daal je weer 18 verdiepingen af om te beginnen aan je tweede ronde via het park. Na twee rondes finish je op het dak. De fanatiekelingen dalen nogmaals af om een derde ronde door het park te lopen en vervolgens te finishen op het dak. Voor een overzichtskaart van de route klik hier.

Ophalen startnummer
Voor de Race to the Top en Sprint to the Top heb je een startnummer met chip voor tijdregistratie nodig. Voor de sportclinics is ook een inschrijfbewijs nodig. De inschrijfbewijzen en de startnummers kun je ophalen op woensdag 15-5 t/m vrijdag 17-5 bij All4Running aan de Amstelveenseweg. Ben je niet in de gelegenheid om bij All4Running je startnummer op te halen dan kun je je startnummer op zaterdag 18 mei vanaf 12.00 uur tot de start van je onderdeel ophalen bij Ramada. Startnummers staan klaar in de lobby van het Hotel.
In week 20 krijgen alle deelnemers een mail waarin staat met welk startnummer je loopt en de laatste info over het event. Voor deelname aan een sportclinic heb je inschrijfbewijs nodig.

Sprint to the Top
Bij de Sprint to the Top ren je 1x van beneden naar boven. Je start buiten op het parkeerdek en ren je zo snel je kunt naar boven om op het dak te finishen. Er wordt individueel gestart met 15 Seconden tussen elke deelnemer. Je loopt met een startnummer met chip erop. Beneden noteren wij je startnummer en starttijd en boven op het dak liggen finishmatten waarmee je finishtijd wordt geregistreerd. Zorg op het dak dat je over de finishmatten loopt alleen dan kunnen wij je eindtijd bepalen. De Sprint to the Top start om 13:00 uur. Zorg er voor dat je op tijd bij de start bent, zodat deze vlot kan verlopen.
Voor de bikkels, je kan de Sprint to the Top goed combineren met de Race to the Top staircase run, gebruik hiervoor het combiticket.

Inschrijving sportclinics
Voor de sportclinics heb je een inschrijfbewijs nodig. Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier. Dit inschrijfbewijs ligt voor je klaar bij de startnummeruitgifte in het Ramada Hotel. Het inschrijfbewijs geeft je toegang tot de sportclinic waarvoor je hebt ingeschreven.

Garderobe
Er is geen bewaakte garderobe. Wel is er een ruimte in het Ramada Hotel waar je je tas en jas kunt achterlaten. Deze ruimte wordt niet afgesloten en is niet bewaakt. We raden je aan je waardevolle spullen thuis te laten.

Timing en uitslag
Bij de Race to the Top en Sprint to the Top maken wij gebruik van de electronische tijdregistratie van Mylaps. Achterop je startnummer zit een bibtag die je tijd registreert zodra je over de finish rent. Wij doen ons best de uitslag nog dezelfde dag online te zetten.

Prijzen en prijsuitreiking
Er zijn prijzen beschikbaar voor de drie snelste dames en drie snelste heren van de staircase run. De prijsuitreiking vindt plaats om 16:30 uur bij Floor 17 op de 17e verdieping, met mooi weer wijken wij uit naar het dakterras. Bij de Sprint to the Top zijn er prijzen beschikbaar voor de snelste dame en snelste heer. De prijsuitreiking van de Race to thet Top zal plaatsvinden om 14:30 uur op het parkeerdek.

Na borrelen bij Floor17
Tegen inlevering van je startnummer bij Floor 17 krijg je één gratis consumptie.

Finish sluit om 16.00
Om 16:00 uur zal de finish op het dak van het Ramada Hotel sluiten en kun je niet meer finishen.

Publiek 
Publiek is meer dan welkom. De start op het parkeerdek of finish op het dak van het Ramada Hotel zijn perfecte plaatsen om de renners aan te moedigen.

Foto’s
We maken graag van zoveel mogelijk runners een foto. Foto’s zullen een paar dagen na de run in een album op onze facebook pagina geplaatst worden. De foto’s worden gratis beschikbaar gesteld. Met je deelname geef je ons toestemming foto’s te maken en te publiceren.

Safety first
Tijdens het event is een erkend EHBO team aanwezig. Wegen en paden op het parcours in het park worden ook door anderen gebruikt. Geef andere park gebruikers de ruimte en loop zoveel mogelijk rechts. De looprichting tijdens de run wordt aangegeven door onze parcoursposten en met gele routepijlen.

Race to the Top

powered by:

Race to the Top is een evenement van Running Matters © 2019