Algemene Voorwaarden

 

Tijdens de Race to the Top doen we onze uiterste best om een sportieve leuke sfeer te creëren. Helaas bestaat er altijd een risico dat er onverwachte dingen gebeuren. Lees daarom onderstaande voorwaarden voor deelname even door.

Deelname aan de Race to the Top is op eigen risico
Wij, Running Matters, de organisatie van de Race to the Top aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke vorm van schade dan ook, opgelopen tijdens het evenement. Deelnemers worden dringend verzocht om op de achterkant van hun startnummer naam, telefoonnummer en nood telefoonnummer te schrijven voor geval van nood en eventueel medicijngebruik en mogelijke medische risicofactoren te vermelden. Ook indien je gebruik maakt van het startnummer van iemand anders, graag je eigen gegevens op de achterzijde van het startnummer noteren.

Geen waardevolle spullen in garderobe
Tijdens de Race to the Top verzorgen wij een plek waar je gratis een jas of tas kan achterlaten. Wij doen ons best op je spullen te letten maar we accepteren geen aansprakelijkheid voor schade of diefstal.

Inschrijving overdragen aan iemand anders
Tot een week voorafgaand aan het evenement kunnen wij je startnummer omzetten op een andere naam. Na deze week is het niet meer mogelijk om de naam die aan een startnummer is gekoppeld te wijzigen. Wil je je startnummer overdragen stuur dan je gegevens en die van diegene die je startbewijs overneemt (naam, leeftijd, mailadres) naar niek@runningmatters.nl

Annuleren inschrijving
Tot 5 mei kan je je inschrijving voor de Race to the Top annuleren. Wij verzoeken je in dit geval contact met ons op te nemen via niek@runningmatters.nl. Wanneer je deelname is geannuleerd, krijg je het inschrijfgeld, minus € 2,50 administratiekosten, teruggestort op je bankrekening. Vanaf 7 dagen voorafgaand aan het evenement kun je niet meer annuleren en wordt er geen restitutie gegeven van het inschrijfgeld.

Portretrecht
Je verleent bij voorbaat toestemming aan ons als organisator voor openbaarmaking van tijdens of rond het evenement gemaakte foto’s en beeldmateriaal en dergelijke, waarop jij als deelnemer zichtbaar bent ter promotie van een van onze evenementen.